♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 May, 2014

Kedai Jual Handphone Murah dan Original di DIRECT-D SS15



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Khamis semuanya..

Hari ni cma nk share 1 kedai yg jual henpon murah dan betui2 orignal.
Buat yg menetap di area lembah klang or wilayah persekutuan, kedai ni tak dela jauh sangat, Cuma yg menetap luar dari kawasan tu, huhuhu..tak dapek den nk nolong eh.
Tapi jangan riso, tak dapat dtg, buleh jer melalui pos laju..

Sape2 yg nak datang tu, dinasihatkan pilih dulu enpon mana yg uols berkenan kat website derang. so, bila sampai jer dah boleh terus beli.confirm beli, diorg akan bukak seal kotak tu depan kite.
Sbb ape cma suruh choose dulu? Sbb kedai ni sentiasa penuh dan sesak dgn ramai orang..
So, amatlah tidak comfortable nk belek2 enpon or tanye harge or itu ini. Harga mmg FIXED takde tawar menawar dah…

Kedai ni ade 2 tingkat. kat bawah bahagian eksesori dgn henpon jenama Lenovo.bahagian atas Samsung , sony, dll kalo tak silap…

Alamat kedai ni :-
No 64, SS15/4B, 47500 Subang Jaya


Ni ade map.


Opening Hours:-
Mon to Fri 11.00am to 11.30pm.
Sat Sun 11.00am to 11.45pm.

No tepon -0356211355- 6 hunting lines

Uols buleh compare harga2 henpon dari kedai ni dgn kedai2 lain,mmg murah giler..
Diorg jual murah sbb stock semua terus dari kilang tanpa orang tengah.
Ramai yg dah beli. Tak de lagi yg komplen dapat henpon clone or tipu..(So Far)
Derang pon ade iklankan brg2 kat LAZADA.COM tu…Trusted!

Sekian, sharing is caring. Ini bukan iklan tajaan or etc.. saje berkongsi.. hihih..




♥ Library ♥

♥ Traffic ♥