♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 May, 2014

6 Tahun Sudah



macam kuruih jerr.. hahahah comot betui :p

Assalammualaikum…
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam pagi semuanya….

Hari ni 20hb Mei 2014.. Bermakna..cma dah  6 tahun memerah keringat masin kat Sunway University ni.. how time fliessss… tak sangka..

Tahniah buat diri sendiri.. walaupun takde ape2 kelulusan dalam jurusan library science, I bangga coz kekal hingga ke hari ni..

Macam2 pengalaman suka dan duka, pahit dan manis di tempuhi..kelak akan mematangkan diri dlm menempuh ujian mendatang..ececece...

Saye sayang kompeni saya ke?? Oh tidakkk I only love MY JOB. Not my COMPANY.

*Dah 6 tahun kerja..dan dah 6 tahun juga mengemas kini SPA…senyapppp sajo…* :’(

Notacomot~ new record paling lama keja..kalo sebelum ni 5tahun manager di 7-11 

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥