♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 March, 2014

Ke Wet world Shah Alam Ke Kite



Assalammualaikum..
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknye..
Salam Khamis Uols..

Citer Minggu lepas sebelum basi, kita kasi tempek kat sini.. muahaha.

Misi membawa anak2 berjalan2..
Pagi tu weols pegi ke Wet World Shah Alam.. ingat nk ke Water World i-cty, tak menjadi..lenkali pegi..Tungguu..

Weols sampai dlm kol 11.30 mcm tu.. pegi time hari bekerja..mmg satu manusia pun takde waktu itu.. hahaha..ini tempat ana yg funyaaa…

Lepasla anakanda berdua tu,mandilah kamu sampai lobam~~
Tempatnye kocik aje..utk anak2 seronokla..utk mak bapak anak kurang seronok.. cetek ajer..

Seri yg solehah tu pantang lepas.. hilang je sekelip mate..semua  benda dia nk cuba..
Paling suka, gelongsor tinggi yg pusing2 tu..pastu suka ke tempat dalam..
Semput mak kamu ni nakk..

Faiz yg soleh ni..aterr..penakut…nek gelongsor pendek tu aje dah menjerit2..haru mak..
Hmm..ikot ler abah kamu berendam kat tempat cetek tu yer..

Dalam kol 3 camtu cabutt.. hujan lebat mencurah2…time ni ade la j gk orang dah datang
Muahahaha.. nah..silakan cuci mata melayan gambar yg tak seberapa…


Anda akan dicaj mengikut ketinggian 

yihaaaa... mula dahhh
Ya..sila patuhi DO & DONT'S yerrr ^^

pening kepala aboh...
Ya..! kami berjaya ke sini...muehehehe


Mak pun nak interprem jugak.. mane aciiiiii

last but not least.....
v
v
v
v
Agak2nye..aksi ape saye tgh buat ye..
ermmm... berkawad dlm air maybe??
:D
sekiann...

Balik dari mandi2, kami ke kilang biskut.. ade zomba la….. @_@

Tungguuuu next entri..

*airklorinkatsinimenyakitkankulit :(*

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥