♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 February, 2014

Sejauh Mana Kepercayaan Diletakkan?

indeed

Assalammualaikum...
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam Isnin semuanya ^^

Aduiyai... sakit2 badan.. almaklum ler.. dah start buat cardio workout kat umah.. tak tahan la badan makin mmbesar dgn cara tak sihat ni..huhu..cma pun perasan perubahan diri, nadi bergerak terlalu laju bila menaiki tangga. Mudah2an senaman dan diet seimbang ni akan mengembalikan cita2 nk target 55kg teww..phewwwwwwwwwwww  (-_-)”

CMa ni kan.. yang sebenarnye..sakittttt hati sangat dgn si polan tu..rase mcm nk penyek2 die gune bulldozer tu...dan dengan itu, maka ter up la status cenggini kat pesbuk cma :-

ramai yg respon TAK PERLU dan saya SETUJU!

Dah tau awk tu dah kawen, dah ade laki,bini,anak berderet. Perlu ke nk buat mcm tu.. tak kesian kat pasangan uols tu? Tak kesah la suami or si isteri. Kalau ye pun nak ade kawan, cara biar betui beb,
Kalau betul kawan, tak de istilah sembunyi2 dari pasangan. Kalau dah sembunyi2 tu, makanya ade la something wrong somewhere tu kennnnns?

Cma setuju bab ‘privasi’ utk sesetengah pasangan terutama lelaki yg tak gemarkan orang lain sentuh salah satu reta ni – Handphone. Cma sendiri pun,tak dela nk godek2 henpon en alan tu dan dia sendiri tak de yg ‘something fishy’ kat belakang.lantak pi la kat hang.ehehe.. cma sendiri pun rasa phone tu 1 privasi.

The things is.. PRIVASI is PRIVASI. Tapi bila dah kawen, jangan ada sembunyi2.Don’t Start it. Skrg mmg kata nak cari kawan.lepas tu tak mustahil akan jadi lebih dari kawankan?muahahaha... :D

Warrgghhh saki hati den. :p :p :p :p

Dan maka itu, cma nk ckp kat sipolan tu,*diapunstalkerjgk*  hargailah pasangan anda, dia menghormati privasi anda, so, jangan sesekali mahupun dua tiga patjuta kali mengsia2kan kepercayaan pasangan anda iteww.

Jangan menuju kearah itu *curang* dan akhirnya menjadi ZINA. Sian kat pasangan anda yg baik budi pekerti tu na...
Sekian..

*terbaca satu komen : NALURI SEORANGISTERI ITU SELALUNYA BETUL’ yepppp! Kitew setujuuuu :D
 
Hmm..mcm mana seandainya saya yg berada didalam situasi  'ITU' :'(


Anda bagaimana?
Semoga Pasangan kita ni tak de hidden story, insyaAllah..baik2 semuanya..berkat kasih sayang limpah kurnia allah taala hingga keakhir hayat.jannah menanti :)


What comes around goes around

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥