♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 February, 2014

Anakanda Berdua tuuuuu



Assalammualaikum...
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam Petang semuanya.. dah lunch keee..?

Lama tak bercerita pasal anakanda berdua saya teww.. ade yg rindu ke..? hihi..Alhamdulillah.. mereka berdua sihat walepat liat.. :)

Husnina Irdina Binti Hazlan a.k.a Seri, Anak perempuan yg solehah saye ni.. 8hb mac ni genablah umurnye 5 tahun..hari2 dok berzikir nk bawak ‘hadiah harijadi’ bagi kat kwn2.itu bermaksud goodie bag yg selalu dpt time majlis besday tuu..

Feeling..felingg tepi bendang,,time ni kat kedai mkn..
menyerok tepi bendang.. bestt habaq hang...

Picture taken this morning before she goes to school
Peace yoo!!

Ketinggian dah mencecah pewot abah.. hahaha.. :p
errr.. abah dah bape bulan teww..?
baru2 ni seri yg solehah ni bwk balik lg goodie bag tunjuk kat cma..
sambil mulut potpet keseronokan.. hihi..hai la anak.. :)
sabar ye syg..nnti seri pulak yg bg kat kengkawan yerr..

Muhammad Husaini Irfan. A.k.a Faiz, Anak lelaki yg soleh saye ni..
Tahun ni melangkau ke 4 tahun *ye..jarak setahun adikberadik ni* bulan 6 nnti..yg sorang ni pun kemain bijak..sama naik dgn kak seri..Sekarang ni, gegeh la ummi nak ajar adik faiz Potty Train memalam..doakan Usaha CMa berjaya yer! Chaiyok2!!

eating his favourite breakfast .. Nasiiii Lemakkkk :p

Pinggan peberet.. pinggan lain takmauu nangis guling2 nk kan pinggan ni jgk..
lantak pi la kat hang dik oii.. hihih.. :p
see...bersepahkan saye makan.. ehehe

bergambar di replika sampan.
mase ni kat muzium padi kedah

Hari2 kalo kakak seri balik dr skol, mesti kongsi dgn adik faiz ape yg die belajar kat sekolah.. mengaji pun same..yg adik pun.mengikut ajer ape yg kakak ajar.. ehehe..

Seri sekarang dah pandai hafal surah alfatihah.walaupun ayat2 yg separuh akhir tu masih tunggang langgang, dia gegeh berusaha..
Satu lagi,mengucap syahadah,doa iftitah, Alhamdulillah..semakin lancar..
Kalo tak cma yg mengingatkan dia, dia yg datang mmbaca depan cma.. hihi..

Alhamdulillah..
Dan cma, mudahan cma akan terus berusaha menjadi seorang isteri dan Umi yg lebih baik..Sempurna dimata anakanda berdua tu.dan yg paling penting, sod ba ro.. SABARRRR dlm menangani karenah anak2..
You are good mom cma! *pujidirisendirik*

bekalan hari2..

Kakak Seri & Adik Faiz, Ummi & Abah love you soooo much sayang…
Kamu berdualah harta & amanah yg allah bagi..yg umi & abah miliki..

Muahh muaaahhh

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥