♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

23 January, 2014

Cerita Atas Katil : Saya di sepak terajang!


Assalamualaikum..
Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam khamis semuanya..

Tiba2 nak cerita pasal hal atas katil pulak ye..huhu.. tapi mmg betul uols..
cma disepak terajang..tau2 kaki dah naik ke muka. kadang2 tu sampai pecah bibir..paling tak pun ade lebam sana sini..
sedih tak?

Tabiat menyepak terajang ni pun dah lama jugak berlaku..since 2-3 tahun lepas jgk..
tp time tu cma tak kesah sangat..pendam dalam hati jer..mmg dah semulajadi mcm tu agaknye..

Siapa yg sepak terajang cma ni..??!! nanti dulu, biar cma pelan2 cerita..
Alkesahnya..sape lagi la kalau bukan anakanda nan berdua tu..
seri anak yang solehah dan faiz anak yg soleh tu ha..

Kalau abah mereka ni kerja night shift, mmg kami bertiga la yg 'konker' satu katil tu..
selalunye katil asing2..muahaha..

Kalo tido dgn mereka ber2 ni,tiap2 hari tak de miss langsung, mesti kena satu das sepakan tajam ke badan.. pedih uols..
esok bgn cek mesti ade lebam.. cma tgk,bila mereka ni tido kat katil sendiri elok jer..tak de pulak salah sorang bangun nangis dek sepakan tajam tuh..

kalau tak faiz, mesti kakak seri yg melontarkan sepakan tu..huhu..tiba time dua2 tag team buat aksi ni.. mmg sakit la badan den.. :(

hai la anak..
jenuh jgk meng'google' tabiat ketika tidur utk kanak2 seusia mereka ni..tak jumpa pung..mmg lasak yer?..ingatkan bby je yg melasak..

sekian cerita sepak terajang.
Minta idea dari rakan jika ada petua or doa utk anak yg tido melasak ni.

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥