♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 January, 2014

Asyik- Asyik SALAH jer!


Assalammualaikum…
Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam senin uols =)

Rata2 kawan kat FB semua dok update pasal 1st day / 1st experience mengantar anak ke sekolah, rindu anak yg dihantar ke Baby sitter..tak kurang jugak yg mula kat tempat kerja baru.. dan jugak memulakan rutin harian sebagai suri rumah sepenuh masa..macam2 gaya,mcm2 ragam.. hhihi..senyum2 CMa dibuatnye…Pengalaman kan? =)

Pengalaman CMa sendiri menghantar seri keTADIKA belum rase lagi.. Cik seri yg solehah tu start skol isnin minggu depan, 6/1… Cuak sebenarnye..eksited pun ade.. ke’cuak’an tu melebih2.. seram kott….huhu..sebab ape? Seri pegi dan balik skol ada van yg mengambil dan menghantarnye…mmg seram..

Dan sejak bertukar tahun ni, cma asik salah letak date.. hahaha.. -2-1-2013.. 2013 ????
Sepatutnye 2014 kennsss… adoiyai… hari ni keje dok me’nyain’ bertambahlah pulak keje dok meng’liquidpaper’kan balik..belum yg dh ade stamp date tu..jenuh maks…. (-_-)’

Huhu..nk mind-set date baru plk kekdahnye…

Sekian..ramai jgk dah mula pra sekolah dan sekolah ye.. tadika cik seri plak lambat mula.. kemain bising dah mulutnya nk kesekolah…

Notasiku~terima kasih pada yg menegur salah 1 pic cma ada 'tanda' yg tak patut cma letakkan pada entri sebelum ni..sayang sahabat2 cma... salah diri sendiri sbb tak cek dua tiga kali.. haruu...thankss.. :')


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥