♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

19 December, 2013

Maafkan Saya ='(


Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Khamis Semuanya..
Aduhai… rindu sungguh nk berblog.. skrg ni pun CMa pelan2 seru mood soh mai.. huhu..

Setelah sekian lama tak bertemu uols.. apa habaq semuanya? Harapnya sentiasa sihat2 la hendaknya ya..



Sebelum tu, CMa nk sampaikan salam takziah buat rakan Blogger LYA yg ditimpa musibah *menjadi mangsa banjir* yg teruk di kemaman baru2 ni..
Terima kasih jgk sumbangan2 yg disalurkan kepada LYA..
Semoga LYA diberikan kesihatan yg baik utk mengemas semula rumah yg ditenggelami air tempoh hari.

Hmm..
Lama tak aktif kat blog.. kat FB.. kat Instagram..
Nantilah CMa pelan2 mai jejak balas ke blog uols ye.. maafkan saya!

Oh ya.. mohon doakan Kanda CMa diberikan kesihatan yg semakin baik..
Dah 4 hari beliau warded.. huhu.. tak de pun sakit yg teruk..Cuma tu la.. batuk dia tak baik2 lagi…Hati isteri mana yg tak keruan :’(
Semoga kanda sembuh cepat2 ya..




Till then.. Maafkan CMa coz membiarkan blog ini sunyi sepiiiii..terima kasih sangat2 pada yg sudi datang komen walaupun cma sendiri tak Nampak batang hidung..sayang uolss!

Test

Notasiku~ tukar template lagi… macam cantik tak.. macam comel tak? Hahaha :D


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥