♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 November, 2013

Setia bersama =)


Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...Salam pagi selasa semuanya…
Hujan dipagi hari… Alhamdulillah…

Ehehe…mcm mana semlm? Adakah uols Berjaya membuat senaman mulut?
kwang kwang kwang.. teringat time sekolah menengah dulu, ada casting utk Teater kat ASWARA.Diwajibkan utk menghafal ayat2 mcm ni.CMa failed.. huahuahua..

okeh… apa yg setia bersama tew?..
pengakuan disini.. CMa sendiri amek supplement tambahan.. cth spt vitamin C..dah lama consume..adelah dekat 4 tahun giteww..

kenapa amek? Saje gatai2.. hahaha.. takdelah..badan kita kan kekurangan vitamin tambahan..cth terdekat vitamin c..

Nowadays, supplement kesihatan mcm ni bersepah2 pilih aje.. kalo tanye cma..setakat ni, cma stick dgn Shaklee.. produk tak cekik leher sgt dan worth it sbb ia mmg mnjalankan tugas..

Ape bestnye mkn Vit C..? Kulit jadi sihat,semakin cerah,gebu gebas, soft,licin mcm telur rebus, parut2 akan semakin pudarr.. dan akan meningkatkan kadar metabolisme.. itu pada cma la. Tak tau la pada pengguna lain..amek sebiji setiap hari sebelum tido, esok pagi tu harusla melabur amanah saham dulu.. kalau tak..maunye dekat2 4 hari simpan baru la terasa nk mmbuang..
huahuahua..


hubby cma,dulu kaki dia ada mcm eczema..teruk jgk la..tp lps aje amek VIT-C ni,beberapa bulan lepas tu, terus baik sendiri.. terkujat ai tau..sblm tu, punya jenuh cari krim la, sabun la, minyak la, ubat telan la.. semuanya tak menjadi..sekarang..alhamduliilah…

tp perlu diingat,jangan sampai menjadi ‘hamba’ supplement sudehhh… :p
uols macam mana? Ada amek supplement tambahan? =)

notasiku~ selasa yg agak malas.erkkk buleh gitewwww..?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥