♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

24 September, 2013

~Kejayaan Membanggakan ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam pagi selasa u all.. :)

U all, cma rasa hepi sgt2 hari ni tau..lama pendam. :p hihi..
meh CMa nk cerita..
Pasal cik seri yg solehah dan anak yg baik hati tu la..

Begini ceritanya..
Dah hampir 3 minggu CMa memantau perkembangan Free Diapers Cik seri..
Alhamdulillah.. akhirnya di usia 4tahun 4Bulan, Seri dgn jayanya Totally Free DiapersI’m Sooooooooo Hepi..rase nk joget2 guling2..kehkkehkeh :p

Kalau tanye cik seri anak yg solehah tu : Die pilih cangkung! ehehe
tp sejak dh totally free diapers ni, die tak memilih dah :)

Bukannye ape uolss sebelum ni, seri free diapers.Tapi waktu siang je.. time tido die nk pakai pampers..pastu satu lagi time nk beyak.memilih jgk jenis mangkuk tandas.klu jenis duduk,die takmau.jenis cangkung tu, die okey lagi..

Sejak CMa gunekan pendekatan psychology pada cik seri yg solehah tu, Alhamdulillah.. menjadi jgk..terima kasih kat blogger Kak Intan : Ibu Alisha & Aqilah yg omeyy tu..Kalau Kak Ina Buleh Buat, tak kan kita tak blh?? Kan kan kan?

Buat Gegerl Ummi Husnina Irdina yg baik hati dan solehah ni, tahniah tau..Kalau saje seri buleh baca blog ummi ni satu hari nnti, ummi nk kakak seri tahu yg ummi bangga dikurniakan anak yg solehah,bijak, cerdik & pandai ni..Good Girl Seri.. nnti dah boleh pegi skolah!

Sekarang ni, cma tgh train adik faiz pulak..Time mlm je blm free diapers lagi.. gegeh tau ni..Go faiz go! Faiz nk skolah tak boleh pakai pampers dah!hihi..
*bajet mcm faiz reti bace pulaks* :p
>T
arget b4 die cecah 4 tahun nnti<

Bersama anak soleh & solehah saye.
. Faiz : uMMi : Seri .

Dan buat diri sendiri : tahniah! Teruskan usaha menjadi Seorang ummi yg semakin penyanyang dan semakin sabar dengan keletah anak2… semoga allah merahmati kami semua dlm mmbesarkan amanah mu ini Ya Rabb!
You can do it Cma!

Notacomot~ Hihih.. terhover pulak CMa ni uols.. Alhamdulillah.. Doakan Seri & Faiz membesar dgn sihat & menjadi asset kami di akhirat kelak :)


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥