♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

05 September, 2013

~ Cara Paling Best makan Burger ^^ ~

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..
Salam pagi khamis semuanya ^^
Ohooo..khamis sudaaaaa :p
pagi khamis yg agak gelap kerana hujan lobattt..

seketui bege..yuhaaaaa.. :p
*hasil carian gugel*

Burger atau dlm sebutan sempoi CMa ; Bege. Mmg sodap.. seketul daging yg diapit bersama roti bun, diserikan dgn sayuran dan bebawang, dan dilimpahi mayonis serta sos cili..tak cukup dgn tu, letak cheese selapis.. pergghhhh… nyam nyam sungguh :p

Hahaha..CMa kalau bab makan,serah saja..nak2 pulak bab2 menternak lelemak ni..harus no 1..
*pastu bising badan kembang penuh dgn spare tyre* kah kah kah..

hasil carian gugel lagik : teringin pulak nk makan bege gergasi ni..

Nah.. bercerita pasai makan bege ni, cma suka mkn bege dgn mengasingkan setiap lelapis bege tu.. contohnye, makan roti dulu….pastu.. sayur2.. last sekali baru patty.. selalunya cma prefer bege ayam..jarang kot nk makan bege daging lembu.. tak lalu.. huhuhu…

Same jugak kalau makan hot dog ke.. benjo ke.. Oblong ke.. bege bako ke.. mesti makan asing2 nikmat sungguh.. hahaha… tp satu hal kene spare air nk basuh tangan..dan bege yg cma mkn ni, bukanlah di beli dari fastfood..ala..gerai2 bege kat tepi jalan tuuu..cma kureng mkn bege fast food..tak kick.. :p

tepek muke anakberanak yg hantu begee .. :O
oh my pipi..demok sungguh :(

Dan nampaknye, seri mewarisi cara makan bege begini..hhiih.. ohooo seri hantu bege.. same mcm makpak dia jugak.. hahaha.. :p

Notacomot~ Ini style CMa.. style u all mkn bege ade yg mcm ni jgk ker..? hihihi


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥