♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

06 September, 2013

~ Berlabuhnya tirai Syawal ~

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam Jumaat u all... jumaat yg redup & sejukkkk... Alhamdulillah...^^

Syawal sudah pun melabuhkan tirainya...
Semlm, kami kat Tun Hussein Onn Library (THOL) ,ade wat jamuan hari raya..adela masak ckit2..memasing bawak potluck.

CMa as usual, mmg tiap2 tahun bwk Rendang Ayam & ketupat palas.. tp nmpk gaya,tahun ni x merasa ketupat palas coz tak jumpe daun pasal palas nye.. huhuh...ganti dengan kuah kacang hangit je.. ehehe.. :p

Sekian bebelan.. moh je la layan pic yg tak beberape nk picture sangat ni.. ^^
Sorry yer kalo terlebih muatan.. huahuahuahua...

En SaifuL sbg pelukis & dekorasi
 *Lukisan beliau mmg oshem* 
*
*


Dalam dok sediakan makanan ,sempat lagi posing tuuu
*
*
*

Nasi Udang Homemade by Nazirah..
supersedapp asal cedok je nasi tu, ade udang,
hihi..1st time cma mkn nasi udang!
 *
*
*

Nasi Impit BY mR Fuad
 *
*
*

Kuah Kacang & rendang ayam *tgk MINYAK tu rase kembang tekak tiba2* kohkohkoh
 *
*
*

Lomang Jagung by En Zul.Sedap ooo
 *
*
*

Kuih Muih & Cake by Shu,Ejoy,Yunie, Ju & Ana

*
*
*

Homemade cheese tart by nazirah.mmg pandai masak btl kwn sorang nih :)

*
*
*

Dadih Nata D Coco Perisa Lychee by seri & Liza
*
*
*
The THOL's Family
1st pic from left : K.mas,Ju,Nazirah,Fuad, Nizam.
2nd pic : Mukhtiar, Shu & liza
Bawah from left : Seri,Nizam & Fuad
2nd Pic : Rani,Liza & Yamuna
 *
*
*
Staff2 library.pic no 4 yg kanan: Fuad, en SEPUI ,en Zul (Otai Thol), Nizam
 *
*
*
Makan & Makan
Uncle V,en Sepui, Mr Thomas *Abg tua*, Mr Vicky, En Zul
 *
*
*
NIzam
Jue & Yuni
Seri & Jue
 *
*
*
Our Kind & Helpful Mr Officer
Mr Vicky (Left)
Mr Raj Kumar (right)
 *
*
*
Mr Tan : Ini Head of department CMa. (Circulation)


*
*
*
Gambar bawah:
Kiri : Ms Molly (Deputy),Standing: Ms Wong (Chief), Wey Han, Ms Kau, Mukhtiar
*
*
*
Sebelah rendang & next to lemang tu, ayam masak merah by ana..
oh foods..i loveeeeees fooods ^^
Sekian sahaja..
maaf pada yg tak sempat merasa lauk yg dah habis tuu.. huhu.. yg baik itu dari dari allah swt..kekurangan itu datang dari kami sendiri.. insyaAllah..akan ada lagi majlis jamuan spt ini tiap tahun..
tenkiu to all of you yg masak & dtg & makan.. ngeee...
Kalau u all perasan, ade yg berbaju T Biru cair,Memang,setiap hari khamis, kitorg kene pakai tshirt ni sbb ade SunTalk Onbrand,Since hari tu Suntalk Postpone, kitorang redah je pakai baju raya.. har har har.. Janji bos tak marahhhh :p

Notacomot~Kuah kacang den hangit..huhuuuuu....oh ye..petang karang cma share pic raye lak ye..baru teringat, tak de pun kenangan pic raya family CMa tepek kat cni..


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥