♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

14 September, 2013

~ Ber AKU KAU ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
salam pagi sabtu u all...



hmmm...
weekend2 begini CMa dok merap kat umah jer pun..
Hubby keje ari ni... esok, cma plak yg keje..
..ingat, hari isnin nnti nk g merayap ..

bawak cik seri yg solehah tu tgk KL Zomba Zombi..
Merengek2 nk tgk.. ehehe..selera besau sungguh cik seri ni ye..
insyaAllah..hari senin ni kite tuntut janji abah tau!
ngeh ngeh ngeh.. :p

CMa saje la belek2 entri lama CMa..
kehkehkeh..
teruk betui bahasa..yer la...mula2 masuk dunia blog u all..
membahasakan diri sebagai AKU..
aduyaiiii
pastu dok menaip ntah ape2 story..
Kononye nk sendiri jer baca.. pastu dah mula tambah2 follower..

cma tgk situ, 2 follower pertama yg ikut adelah kawan skolah cma angah sayang..sorang lagi kenalan dari blogger Mummy Lala a.k.a Pemilik Lekat Lekit Gurl ni..hihi..masih lagi follow sampai sekarang.. ;)

dulu mane ade follower byk cenggini..
lepas join blog larian tu la cma dpt ramaiii kenalan..
tenkiu kat blog larian.lupa dah link asal pemilik blog ni..
jasamu ku kenang :)

sekian..
sje nk ngade ngade imbau kenangan silam..
terima kasih buat u all semua yg sudi follow & komen entri sememeh cma ni..
semoga ukhuwah kita akan terjalin selamanya..^^


Notacomot~ dah ada follower baru..tp tak dpt jejak sbb tak de back link ..
sedeyyy :'(


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥