♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 September, 2013

~ Ape lagi yg kau Mahu? ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam weekend semuanya…

Ohhoohoho.. daku bekerja di ahad yg damai ini.. :p
Sila abaikan tajuk entri tu..sajer nk buat gempak jer pun.. kehkehkehk :p


Hurmm..semlm kitorang keluar merayap ke midvalley.. pusing sana pusing sini then hubby decide nk tgk wayam.. *err..hubby MC hari tu coz pepagi kene batuk teruk pastu sedut gas*

Sekali nek atas, tu dia… punya long q okeh.. ingat nk tgk citer KL Zomba tu.. tak de pulak.. semua citer menarik takde..at last, tgk citer Vikingdom. Terbitan dari KRU production. Hmm tgk pun mcm ade cikit2 elemen dari hikayat merong mahawangsa.kene pakai spek 3D.
Mak agak jakun sbb 1st time gune spek ni,sakit mata pun ado.. so..kami 4 beranak tgk citer tu pakai spek.

Adik faiz, starting je dah tido.. kakak seri,nk ending2 tu baru die terlelap..sojuk gamak eh..
Huahuahua..en hubby, next time, silalah pilih citer katun2 ckit eh.. *mengomplen*

Balik dari mid, kitorang pegi beli brg2 keperluan belanja sebulan kat MYdin USJ,Pastu g mencekik.harap maaf takde sebarang pic utk tatapan.bateri hp abeh! :’(
 
biji cempedak goreng

cempedak goreng


Sekian..
Ehehe.. u all mesti suke mkn cempedak goreng kan? Nk pulak tgh musim sekarang ni..
Cma? Oho.. tak gemar sbb ssh nk kunyah isi die..mcm nk tercekik jer.. hahaha.. tapi biji buah cempedak tu cma suka kokak..rase lelemak gitewww.. :p

Notacomot~ nak merayap kemana lagi ini hari..?hurmmmmmm

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥