♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 August, 2013

~Pagi Ni Terasa... ~


Semoga u all senantiasa berada didalm lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Weekend u all.. ^_^

Weekend katanyeee.. Bonda cma,pgi2 lagi dah ke pasar pagi cari daun palas.ngeee… seronoknye nk buat ketupat palas…. Peberet uolsss.. :p cicah dengan rendang ayam made by My Bonda, mmg  tak toleh kiri kanan dah.. ahaha… Bini sapo la ni.. :p

Hmm…
Pagi ni kan… cma rase something je tauu..
Cma perasan, pagi ni, cerah betul! Kuar umah merempit berdesup ke opis kol 9 pagi tadi, rase lain dgn ‘suasana pagi’ sebelum2 ni..Subuh tadi pun rase sejuk.. nyaman..
Kiranyanya cma sendiri melihat & merasa ‘alam semesta’ ni ‘berlagu riang’ dan ceria..


Malam Lailatul Qadar kah mlm td? ..(والله أعلمُ بالـصـواب)
Udah le cma terlelap lps sahur tadi.rase best sgt tidoq..Tak Qiam pun ..
huhuh…selalu celik jerr.. :(

Ya Allah Engkau Maha Pengampun dan Mencintai orang yg meminta ampunan maka ampunilah aku. 

Notacomot~ سُبْحَانَ اللهِ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ، وَلا إِلَهَ إلا اللهُ، وَاللهُ أَكْبَرُ


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥