♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

05 August, 2013

~ Kemanakah KamUUUU? ~

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Pagi senin uollssss…

Tgk calendar, hari ni dah 27 ramadhan..tinggal lagi 2 hari nk masuk bulan syawal huhuhuh…



Yup, Cma masih bekerja hari ni,bagi kwn2 lain cuti awai..hehe *baik kan diriku?* Lempang sekali.
Esok barulah officially veta cuti selama seminggu…

Huh, To be honest, mood nk kerja ni dah ke laut peginye..bukan obereksited nk rayo.lebih kepada nk cuti je sebenarnye…ngantuk pun satu hal..

haha.. padan muka minum kopi time iftar, mmg tak reti tidoq la mata mlm2..cma tido kol 3am pastu bangun 4.30am sediakan sahur.pastu,celik je sampai sekarang.huhu.. rabak mata T_T

Sekian,dengarkan eh bacalah mukadimah diriuku dipagi senin yg damai ini… ^_^
Uols, dah prepare nk balik kampung ke..? hihi..

Notacomot~Tahun ni buang tebiat.buat kuih raya.pastu haplod ke FB *BUATkUIHrAYAPuNnAkKecohkatFBKEderr???* muahahaha… ade saye kesah? :D

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥