♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

19 July, 2013

~ Privasi : Sejauh mana ? ~


Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Pagi Jumaat…
Alhamdulillah… Jumaat ke-2 utk ramadhan ini.. :)


Sebelum tu, moh kite mmbasahkan bibir menyebut 7 perkataan Mulia ni.. :)
Cakap mende yg berpahala ni berkat.. dari kita dok cakap/mendoakan yg tak elok utk org lain..kennssss??? :p 



Privasi..
Cma nk tanye ngan uols..
Sejauh mana uols berkongsi mende2 privasi macam PASSWORD.
Contohnye :-

  • Password Pesbuk, Insta, Twitter, or any laman sesawang lain..
  • Password Online banking
  • Password Kad Atm
  • Password Phone,
  • Password Simcard
  • Or ape2 Password yg uols rasa privasi…?

Uols share tak bersama pasangan? Dalam dlm erti kata lain, pasangan uols tahu tak kesemua pasword2 tu?Ataupun, uols rasa some of them is privasi, so uols tak nk share?

Cma??

Setakat ni semua Password Cma, Hubby Tahu..Cuma Pesbuk je die tak tau sbb cma banyak kali tuko.asik kene hack je.. tu yg tukat tukar jugak.. :).tp at last die tahu jgk pun.. ehehe.. :p


Lagi satu, uols share tak Payment Slip Diantara pasangan?

Cma?
Cma share.tp hubby jer takmau share.privasi kata dia..
Huhuuuu…

Sekian.. saje saje nk bertanye.. normalkah pasangan begitu?

Notacomot~ Esok sabtu! Hooooo…. Ehh..esok kerja da… huhuuuu..ahad pun?? Erkkkk >_<

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥