♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

12 July, 2013

~ Jalan Jalan Melaka Bandar Bersejarah ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam petang jumaat uols...cehh..petang sangat.. nk berbuke dah ponnn..hihi..
Alhamdulillah... ramadhan utk jumaat pertama kita...

Huhuhu....dah agak petang baru nk berupdate.. mahap uols.. mood ni ntah terbang kemana...mata ni asik terkelip2 menahan kuapan mengantuk *eh, betul ke ayat ni?*
Ntah.. yg pasti cma rase mengantukkkkkkk ngannntuuukkkkkk sangat.. ehehe.. :p
Nasib bek esok coti.. :p

Okeh..
Tak de yg menarik sangat nk share.. cma cume nk share beberape keping pic yg sempat di snap mase jenjalan Melaka selasa lepas.. al maklum la uols.. den tak pernah jejak Melaka lepas umur 9 tahun.. datang Melaka pun sbb ikut rombongan time skolah2 tadika dulo.. miahahaha...

Harus simpan kat sini.. kenangan abadi katanye..
Cma pegi bertiga dgn kawan merangkap sahabat baik.dgn tak tau jalannye.. men redahhh je.. Alhamdulillah samapai walaupun time tu dah lewat petang.
Kol 4.30 rasenye..

Byk tempat yg dah ditutup. Bazar kat Jonker Street tu pun x byk bukak.. tak sempat nk beli Buah Hati eh Buah Tangan utk Uolss.. cma terkenan kat 1 FM tu, ingatkan nk tawaf dulu kot jumpa yg lebih cantik.. tapi hampehhh.. pusing punya pusing. Byk kedai tutup..patah balik ke kedai yg terkenan tu.. huwaaaaa.... :’( pun dah tutup jugak.. melepassssss

X pelah.. next time klu k dtg dah boleh ingat jalan :)

Lets picture chakap.... ^_^




culture


Muzium Samudera..dah tutup.. x frust tak dapat masuk.. huhuh





kota A'Famosa


us :)

taming sari

Pokok ni nampak scary okay! :)

Notacomot~ Jerebu ade sikit2 menyerang petaling jaya ni.pinauuuuu


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥