♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

23 July, 2013

~ Faiz : Ummi! Ade tikus kat dinding! ~

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Pagi selasa…~~

Hihih..kejadian berlaku minggu lepas…
Waktu tu dah malam… lebih kurang dalam pukul 11 gituu..
Kami anak beranak landing baik punya kat ruang tamu menikmatI Rancangan TV.
Citer ape,cma x hengat..sbb time tu dah rasa menguap mngantuk nk tido..

Anak Solehah Cik Seri dah lama terbongkang..Dah Sampai dunia cinggam kot die belayar..
Anak soleh nan sorang ni masih setia menemani Abahnye tgk Tv…
*Iskk..kacao daun la faiz ni.. baru ingat nk manje2 ngan abahnnye..lambat pulak tido…*

Si Faiz ni..klu cma rapat ckit ngan abah die..mulala nk menyelit kat tgh2.. die jelesss u all… bwahahahahaha… :p

Dlm cma dok berlagu lagu nk tido tu…tetiba faiz bingkas bangun…
Die tepuk2 meja sambil mulut berkata :-
“syuhhhhhhhh….syuhhhhhhhh syuhhhhhhh…”
*aksi mcm menghalau sesuatu*

Cma & Hubby, kami berpandangan sesame sendiri…
Pastu buat donno je…
Si faiz jadi kalut… bertambah2 die tepuk2 meja sambil ‘menghalau’ mende tu…
Sekali……

“Ummi! Ade TIKUS kat dinding!”
faiz lari menerkam cma... pastu bising2 ade “TIKUS kat Dinding!

cma pun pelik la jgk.. mcm mana TIKUS boleh melekat kat dinding? Tikuspider kah? ...... Muahaha… :p
Tak tahan dgn bisingnye Faiz TU, Cma pun bangun la tgk “TIKUS” tu konon nk menghalau..

Cma tgk dinding yg di tunjuk tu…
Ok… Diam…(dlm hati tuhan aje yg tau)
Pastu cma ajak la hubby tgk “TIKUS” yg dimaksudkan tu.. terer oh “TIKUS” ni…boleh melekat kat dinding u all…

Cma pandang hubby,hubby pandang cma..
Pastu, terburai kami ketawa belahak lahak.*iskk..teruk betui* hahaha..tapi series mmg kelucuan tu tahap geletek ketiak guling2 punya…sbb ape?

U all nk tgk “TIKUS” tu..?
Ha… ni “TIKUS” yg dimaksudkan…

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tu dia..... TIKUS bak kata Faiz..
-_- "


Alahai anak Ummi yg soleh ni.. Mahapkan ummi & Abah gelakkan kamu…
Itu bukan ‘TIKUS’ sayang.. itu “CICAK

“oOOOOooo…TIcak..pastu die pun hehehehehe gelak sendiri”



Hmmm… faiz…faiz.. senyum2 bila ummi tgk kamu dgn kakak seri..mcm2 tebiat & gaya ade.. hehe…

Notacomot~ Faiz ni penggeli..Cicak,Lipas, dan seangkatan dgnnye mmg die cabut lari dulu.. :p


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥