♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 July, 2013

~Buffered Earning / CPuv For July ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam pagi rabu…

Semlm cek Nuffnang….Nk tgk kot2 BE sebelum ni dah Metered ke blm..
Tup Tup..Baik Pulak hati beliau & Advertiser mmberikan Den Cpuv Baru lagi.. hikhikhik…
Alhamdulillah.. Rezeki.. Den terima dgn sebesar2 kawah yo..

Sehingga entri ini ditaip, cma masih lagi tak nmpk iklan ni menari2..
Ntah mcm mana ghupe pun den tak tau.. huhuh..


Terima kasih pd yg dtg & kelik2 Nuff cma tu.. shayanggg uols ketat2..mihmihmih.. nnti cma datang klik2 jugak yo.. thanks uols.. mahap klu ade terkurang dari cma.. :)

Ha… buat K.Immi,the gojes mama to eechaa & Que Faiz tu..
Regarding soalan tu kan.. Ermm.. cma pun tak beberape pasti..
Rasenye okey je klu x buat special entri utk iklan tu..
Klu buat lagi bagus sbb bila ramai yg klik link dari entry kita, so kita sumbang traffic kat advertiser.Cma pun ade yg tak buat.. so far, Cpuv masih masuk lg.. :)

.:Sekadar Catatan Peribadi Puan Tanah Kedaung yo :.

Notacomot~ semkin merajinkan diri mencuba resepi kuih muih.. miahaha..

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥