♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 June, 2013

~ Red Party in D’ House! ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam pagi jumaat ^^

Alhamdulillah…
dalam keadaan jerebu yg melanda mesia skarang ni, kita masih disini..
Diberi kesempatan untuk celik satu jumaat lagi.. ^^



Keadaan cuaca yg tercemar ni buat cma sakit tekak dan sesema..
dah mula ade tanda2 nk demam nmpk gayanye.. huuuuu

Okey..
Baru ade kesempatan nk upload kisah besday Faiz ahad lepas..
Sayang betul banyak pic yg tak menjadi.. eee.. makngah kene amik class photography ni…Camera dah canggih…gambo pulak tak canggih..
Bwahahaha…

Apepun, majlis berjalan dgn meriah & lancar hari tu..
Syukur Alhamdulillah… dua permata hati veta ni pun kemain seronok dpt men belon, hadiah & mengerjekan kek..tema kami Merah! Hihih..

Let’s picture talk ^_^

 
Teringin sangat nk tiup lilin.. kali ni je ummi layankan...next time tamo okey :)

Memotong cake. Car's Edible Image

Hahaha..Adik Faiz yg dapat Hadiah, Kakak Seri plak yg over eksited..

Merekalah Penawar duka lara ini :')

posing2 potong cake

Birthday cake.abaikan NO2 tu.. Faiz dan 3 Tahun la Ummi! :)

Potret.:- My moher in law, father in law, sister in law, bonda & siblings

Last but not least, Picture of Ummi & Abah Seri dan Faiz
*cma dah mengantuk gilos time ni.. huuuuuu*


Notacomot~Party la sangat.. muahaha…Btw, TERIMA KASIH yg tak terhingga buat uols yg wish utk Faiz, Di blog mahupun FB.. Faiz senyum sengeh2 bila ummi bacekan wishes uols tu ke die..
Hihih.. :)

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥