♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 June, 2013

~ Patutnye Semalam ~

Semoga  uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam khamis uolss..

Alhamdulillah... Jerebu kat kawasan umah cma dah semakin menghilangkan dirinya..
Segarrrrrr bugarrrrrr nk tarik napas dalam2.. tapi kene hati2 jgk.. masih ade sisa saki baki kualiti jerebu yg tak elok ni.. huhuh...

Patutnye pic ni nk publish semlm.. tapi... kerana ketiadaan Mood tgk wall FB cma sendiri tu.. maka hari nilah cma publishkan.. buleh gituu?? Muahahaha

Opssss... tak ready lagi la ummie... hihi.. :p

Pesan Seri & Faiz : Jgn lupa pakai topeng muka bila keluar rumah ye uncle2 & untie2 semua..Ade jerebu..asap jahat..nnti batuk! :p

Notacomot~ Keadaan jerebu kat tempat uols macam mana? Masih sama or dah semakin ok?


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥