♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

23 June, 2013

~.Another.Day.Of.Haze.~


Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa hendaknya....
Salam Weeekend :)

Huhuhu... Dugaan sungguh pagi ni bila dlm perjalan ke tempat kerja, Tayar moto pulak panchet!..Terpaksa tepon adik yg kebetulan time tu baru nk keluar soh pick up cma kat stesen Petronas Desa Mentari.Nasib baik jugak ngam2 sampai kat situ. Udahle dgn keadaan jerebu yg semakin teruk kat Tmn Medan Ni.. 

Park & Solex moto kat situ, pastu balik umah amek kete..terus masuk gear 18 pecut.. mwahahaha...kesahnye...lambat jgk masuk keje...hehehe..
Harapanye, adelah bengkel moto yg bukak balik ni..tak koser mak nk tinggal pakwe mak lame2 kat disitu... akuttt! ;p



Ni Gmbar yg cma amek tgh hari tadi.. time tgh menaip ni pun, jenguk2 sebalik jendela.. keadaan masih mcm tu jgk.. jgn tak percaya. asap tu sampai masuk dlm library okeh! sentap hidung mak.. 

tak pasal2 jadi ninja turle kat dlm library...hahaha..* student pun,kebanyakan dari diorg ade yg pakai FaceMask* #AdeMakKesah?# tapi series.. mmg kuat baunye..

hrmm... plan asal nk bawak anak soleh dan solehah tu keluar ke taman, tak jadilah gayanye..Maafkan Ummi ye..Seri....Faiz.. Mungkir janji..keadaan kat luar ni teruk..
harap cepatlah pulih keadaan jerebu ni...

indeks IPU dari Akhbar Utusan..

Pesanan Penaja : banyakkan minum air suam/kosong.dan kurangkan aktiviti meronggeng & berjimba diluar.. muahaha...

notacomot~Ni laporan dari Taman Medan.. Ha.. Tempat uols mcm mana? teruk tak kesan jerebu tu?semoga kita semua senatiasa dilindungi oleh Allah yg maha esa...Take Care!

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥