♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

07 May, 2013

~ Ini Kalilah! Aku ALLAH ? ~


Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam petang uols..



Hehe..tertarik dgn isu “INI KALILAH” yg tgh hangat disebut2,dishare kat Facebook, Blog & Instagram..Hadoila.. Tolong jgn menyesatkan diri dgn mengeluarkan kenyataan yg bukan FAKTA mcm ni...



Selidik dulu, jgn nk terus share aje.. Rosak iman mcm ni tau..

Dah Terang lagi bersuluh ;)

Lagi satu, sehari sblm PRU-13 baru2 ni, ada satu page FB yg menolak kerajaan telah mengeluarkan 1 pic berupa gambar IC penuh tanpa sensor beserta senarai semak PRU milik seorang Warganegara Malaysia.



Sungguh..
Kesian & Simpati kat owner IC yg telah dishare, Di kutuk, di hina, di caci maki..dan paling keshian kat BN sbb kena FITNAH mengatakan BN tak telus dlm berparti dan menunjukkan owner IC itu adelah Bangla.. Nauzubillah.. jgn lah memfinah.. Dosa besar tu tau...

Tahniah buat pemudagombak.com kerana menjadi yg terawal menyebar FITNAH dan kemudian meminta maaf.Page lain?? FITNAH teruk2 langsung delete pic. Sian kat mamat ni....

*Oppss.. bukan isu politik yg nk diketengahkan.. Cuma rasa annoying..*

Notacomot~ Tak Faham... klu nk berpolitik & berparti tu tak yah la nk memburuk & mngaibkan pihak2 lain..tak kisah la awak  penyokong pembangkang atau kerajaan.. INI KALILAH! :D

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥