♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 May, 2013

~ 360 -> Di Follow Duda Idaman Malaya ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu....
Salam petang...dah lunch uols? cma jap lg.. ;)

Buat kaum adam diluar sana.. jangan lupa menunaikan solat jumaat..
dgr khutbah elok2.. Pastu balik nnti jgn lupa sharing dgn anak2 & isteri - isteri...
opss.. klu ade lebih dr 1 ler...




Baca tajuk entri tu mcm gempak je kan?? Duda?? Duda mana fulak yg dok follow cma ni??Ha.... Jangan tak tau.. Dialah Duda Idaman Malaya... Cma tak tau mcm mana gelaran tu blh sangkut..
Hihi.. maklumlah Org femess...

Apepun...
Cma nk ucapkan Ribuan terima Kasih kat Follower yg telah menggenabkan jumlahnye yg ke 360..& juga buat mereka yg baru follow sblm cecah ke angka 360 sblm ni..
Sudi nk follow blog yg suam2 kuku cma... Dgn harapan semoga ukhuwah yg terjalin sesame rakan blogger ni mendapat rahmat & direhai allah yg maha esa ;)

Cma tak sangka sebenarnye ni...huhu...seprise! seprise!

Thanks Brader DIM a.k.a Abg Abil Fikri ---> *Great Husband of Arwah Kak Gee*Seronok baca perkembangan dan cerita2 terkini dari abg Abil & juga bersama Arwah...

Jgn tak tau..ade tips2 yg abg abil bagi, cma ade praktikkan..haha.. kelasss ko jah ;p
Suka cara Abg Abil bercerita sambil bt kita rasa memotivasikan diri...

Uols yg nk berkenalan @ pun mmg dah mengenali abg Abil before.. apekata kita terjah kasi gegar teratak Abg Abil ni....--> http://abil4fauziah.blogspot.com/

*Al-Fatihah buat arwah Kak Gee..*

NotaComot~ Terharu pun ade..tolong Garukan blh tak? Hahaha.. :D


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥