♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 April, 2013

~ Wak Gelas Paris - Masai Giveaway ~

Semoga uols semua senatiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..
Salam petang..pagi... ^^

ENTRI MELEKAT, SILA SCROLL KEBAWAH UTK ENTRI TERBARU

http://wakgelas.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html

Hari ni cm nk men join kan diri dgn GA anjuran Wak Gelas ni.. uols dah ke belom? Klu belum meh join cecepat sbb hadiah tersangat menarik okay!

Jom kite chekidautttt :~~~~~~

SYARAT2:
1. Mestilah blogger warganegara Malaysia dan menetap beralamat di Malaysia
2. Buat entry bertajuk "Wak Gelas Paris - Masai Giveaway" - dan biarkan entri sehingga tarikh tutup
3. Paste Banner Di atas dalam entry itu ye (pastikan entry boleh dikomen tau xper)
4. Mesti follow blog wak (wajib), dan masukkan dalam blogroll atau bloglist kawan2 (kalau ada - optional).
5. Mesti add wak sbg friend dlm FB memasing.
6. Mesti 'likes' photo2 wak dlm FB page berikut: (Me'likes' photo2 orglen akan otomotik terkeluar dr contest wak ni).
Perhatian - ramai yg silap 'Likes' dalam photo, oleh itu PASTiKAN anda klik pada butang 'Likes' pd photo Wak pd page yg betul! Kalo masih X pasti, sila PM wak yee sedia membantu.

      i. Mall of Medini: https://www.facebook.com/MallMedini
     ii. Finding Europe in Malaysia: https://www.facebook.com/EUinMalaysia 


Okey.. segala syarat2 & peraturan tlh pun dipatuhi..jika ada yg tak kene wak gtaw eh!

HADIAH:
Pemenang akan dipilih secara rawak. Hanya satu hadiah utama (replika miniatur Petronas Tower dan RM200 tunai) dan 5 hadiah saguhati.


Tarikh giveaway wak bermula dari 12 April 2013 hingga Jumaat, 26 April 2013(12.12 pm - noon - tengahari, bukan tengah malam yee).

Notacomot~ JOm Join! Gud luck for me & for you.. ahaaa… gud  luck utk wak jugak! :)



♥ Library ♥

♥ Traffic ♥