♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

09 April, 2013

~ Urut Mengurut~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam pagi selasa (^^)

Muehehe...

Jom urut tapak tangan & tapak kaki kita... ^^


Cma dulu pernah sekali pergi urut tapak kaki (foot reflexology).  Sampai la ni xdan lagi nk repeat..
Mmg betul... bagus sebenarnya urut tapak kaki ni... cma dulu bekerja di 7-11 Sebagai Assistant Manager. Dah sah2 la mengangkat kerja2 berat dilakukan..berdiri lama pulak tu..sepanjang tu byk kali jgk berusaha utk preggy.. tp keguguran... at last, cma amek ikhtiar sendiri, g massage kaki...

Cma g mengurut kat persatuan orang buta.mmg terbaeklah dia urut. Segala rangsangan kat urat2  kaki mcm elektrik..rasa mcm darah yg mengalir dalam badan tu smooth je...kebetulan cma  blm lagi bendera merah time tu (Lewat).. elok je urut,esoknya terus bendera merah.. Sampai sekarang kot kitaran tu sentiasa ok.. Alhamdulillah... :’)


cma benti keja kat 7-11, dan mula bekerja kat sunway ni...selang 3 bulan lepas tu terus pregnant & Alhamdulillah... x keguguran ..dpt la SERI..

hihih... tu kisah cma pegi mengurut tapak kaki.. rasa mcm nk pegi lagi je ni.. tp kedai tu dah tutup.. tgh mencari2 kedai urut tapak kaki yg menggunakan khidmat org2 buta.. sbb?,anugerah yg allah taala kurniakan pada mereka tidak ada pada kita.. kann..?

Uols yg selalu ada masalah pembuangan air besar juga dinasihatkan mengurut tapak kaki..Perbetulkan semula saraf2 kat kaki kita ni, biar kita jadi lebih sihat...Tapak Kaki memainkan peranan penting oooo... hihih...


kena inat jgk.Segala kesembuhan dari penyakit atas usaha kita dan keizinan ALLAH S.W.T juga.. :)

Notacomot~ Uols pernah pegi mengurut kaki? Yg tukang urutnya dari persatuan org2 buta?



♥ Library ♥

♥ Traffic ♥