♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 April, 2013

~ HaPeKeBenDeNyeTu??? ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Pagi Khamis... Huuuuuhuuu.. Khamis sudah...Alhamdulillah... (^^)

Mihmihmih... :DDDD

Ada yg bertanya kat cma mengenai Entri InI.. Ade jugak yg x tahu apekebende yg cma dok merepek2 semalam... mihmihmih... meh sini cma ceritakan.... ^^

Wokey...
Sejak dari bulan 2 (February 2013) lagi ada buat keje part time... kat mana?? Nun kat Sungai Besar tuuu... Jauhkan?? Ermmm dah biasa ulang alik tiap2 minggu.... Rasa 1 jam ½ perjalanan tu mcm sebelah umah je... Cuma yg tak best bila kereta banyak dan jammed ajelah.. hahaha... sapa pun tak suka menghadapi jammed kat jalan raya... tp klu mkn roti sapu jem tu ramai yg angkat kening! Mihmihmih... :D

Kenapa sampai ke Sg Besar?
Niat dihati yg sebenar-benarnye adelah ingin menolong sahabat cma yg mengusahakan kedainya kat sana...dia mmg menetap kat Tmn medan ni..same jugak,berulang alik dari Tmn medan ke sungai besar setiap hari... lg la fengsan...tp untuk sementara waktu je..sbb Dia akan berpindah dan menetap di sabak bernam di umah mertuanya....

Dia yg cma maksudkan adelah sahabat cma Ct Hajar. Dia jugak yg kehilangan keretanya bulan lepas...Huhuhu...Sungguh, banyak betul dugaan yg menimpa dia.cma sendiri terkedu... Semoga dia terus kekal tabah & kuatkan hati...


Dan merujuk kepada pic semlm yg cma cakap mcm ARCA tu.. Ya... Pic itu diambil ketika cma sedang berhenti di traffic ligt.Dan..Ampun byk2 sbb cma kurang pasti ape nama jalannya, even mmg tiap2 minggu lalu situ..mihmihmih... inilah perempuan kansss??

Mungkin Jalan ni adalah selepas melalui Kapar dan meneruskan perjalanan ke Tanjung Karang.Hmmm...rasanya..Lepas dari Klang nak ke Kapar kut?Adesss...tp yg cma confirm 100% ,Jalannye mmg melalui Klang & Kapar..mihmihmih... Silalah faham dgn explanation iteeww... ampun...ampun...Harap Wak Gelas tahu kat mana ye.. :P

Sekian...
Kan dah kemain panjang menaip tu...
Mohon Doakan Bisnes kawan cma ni sentiasa maju & ramai customer.Skrg dah ada regular customer.. Seronok sgt..Hihihi...Semoga berkembang maju...
Bisnes ape yg diusahakan?? Ha.... Meh Klik B.O.F ni..


Boleh jgk Klu nk LIKE pagenye... Cma yg manage page tu..baru suam2 kuku nk upload Pic..Support & Share ya! Sape2 yg nk singgah sane dan rasa pun dialu2kan...

UPDATE: Wak Gelas : Tempat ni kat Sungai Buloh, Kuala Selangor.. Bukan Kat Kapar, Klang. Huhuhu....

Notacomot~ Suka minum Ice Blend.Tp tak selalu..sedia maklum jgk keburukan kekerapan minum ais.. huhuhu :D


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥