♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

17 April, 2013

~ Candy Crush Saga ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi rabu… ^^

Semenjak 2 menjak ni, dah mula melibatkan diri dgn facebook games… lama dah kut X terjebak…

Rase geram jgk tgk jelly bean & choc ni.. :p 
Tup2 Gatai tgn pegi ‘click play’ haaaa.. kan dah… jgnkan cma.. seri pun kemain suka nk beat2 ummi dia ni.. muehehe… bagus jgk games ni actually… sekrg seri dah pandai nk pick up jenis2 color.. tapi x semua…

Rupe interface dia

Seronok rasanya!..klu sebelum ni, hijau dikatekan pink… sekarang dah kenal color2.. yg tak bestnye selagi tak abes bateri tab tu.. selagi tu la dia dok main… huhuh…. X per la…
.:saje tuko font lain hari ni:.

Ade sesape kat sini yg terjebak dgn games jugak ke?? Mihmihmih..

Notacomot~ Masih kat level 20..yg x bestnye game ni bila kene request something dr player lain.. mencikkkk… :D


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥