♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

19 April, 2013

:. Buat Wan Hanis ~ Hard To Say GOODBYE :( .:

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam petang…

Lagu utk Hanis.. Klu play sambil baca entry mesti meleleh punya... huhuhu...


Hari ni kan… hari last day sorang opismet cma… walaupun kami berlainan divison.. Tp dia sangatlah ramah & baik hati.. Sungguh bagai dikata.. mmg ramai yg datang dan pergi. Dan kerusi tu pun saling bersilih ganti.. Tapi, cma berani kata, dia diantara opismet yg terbaik pernah cma jumpa tau..

 
Wan Hanis In Person :)

Nama dia yg dimaksudkan Wan Hanis.. Comel lotey orangnnya.. Orang jati kedah.. Dekat 3 tahun berkhidmat kat sunway ni, slanga kedah dia langsung tak terjejas… mmg pekat.. senang berkawan hanis.. mmg friendly sgt2.. rajin bawak cucuq jagung,
Puding, masak makanan sedap... wuhuuuu... mesti kami kami rindu kat hangpa lepas ni... dan mesti serial division kurang serinya walau ade yg hensem kat situ..

Special dedicated to Wan Hanis a.k.a Niss..

Walaupun kita kenal tak lama, tapi cma rasa sgt2 bertuah mengenali niss.. niss diantara yg terbaik pernah cma kenai.. maafkan cma dari hujung rambut sampai hujung kuku seandainya selama kita bekerja sama ni, ada kata2, gurau senda yg terkasaq dari cma. Cma tau, cma ni kasaq orgnya....

Terima kasih bwk mkn sedap2.. lepaih ni mesti kami rinduuuuu ngan coq jagung niss yg sedap tu... huuuuuu
Terima kasih tumpangkan kami & bawak kami jalan2 ngan Boy Fren Hanis....
Huk..huk...huk...

Masa mula2 tau kata hanis antaq surat resign, xtau pesaipa air mata ni tiba2 mengalir keluaq... elok2 tgk hadap facebook plak tu... betapa sentimentalnya aura yg hanis bagi kat kami.. sungguh... :(

Time menaip ni pun, rasa sedih.. dan2 la ayaq mata pun menitis gak  haih..
Sedih, sbb seseorg yg kita rasa sgt seronok bila ada bersama nk berhijrah....

Tak mau nk menaip lagi..sat g student pelik plak pesaipa counter staff ni dok teriak kat counter.. huuuu...

Dengan ucapan,
Semoga Penghijrahan bekerja ditempat baru ni mmberikan lebih peluang dan manfaat buat hanis.. cma doakan hanis Berjaya dlm apa segala bidang yg diceburi.. baik kerja & study....tgh buat MASTER tuuu... huhuh...


Cenderahati X seberapa tanda ingatan ;)
Dah dpt jodoh. Jgn lupa jemput kami.. sanggup mai jauh2..insyaAllah...
Terima kasih Nis.. Terima kasih atas segala kebaikan yg hanis tinggalkan buat kami...
Semoga Nis Berjaya ditempat baru... Pegawai Library UUM Sintok Kedah.

 
Me With Hanis.. :(
Huhuhu... orang lain yg nk pindah.. orang lain plak yg buat ucapan.. uh! Ade I kesah?

Notacomot~Farewell Nis...Kami Pasti rindu hangpa... hangpa baik... :)


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥