♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 February, 2013

~ Kudap - KudapaN ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
salam petang uols…

Hmmm… best betul keje ari ni …sbb boss2 & head2 semua ada meeting sampai kol 5 nnti.. muahaha… tak senonoh perangai!

Hmm…  cMa kat opis ni..mmg anytime mengunyah je.. klu dpt snek yg ringan2 tu, ringan2 la kunyahnye.. dpt snek yg berat tu, berat jgk la kunyahan die miahahaha…
Snek berat tu yg lebih kepada cekodok, sandwiches, or roti2 bun…

yg snack ringan2 kat tekak cma ni, mcm all kind of fruits (kekadang opismet bwk pisang la, apple la.. oranges la..), segala keropok2 jajan , & cma suka kekacang.. kcg hijo sakura tu nk pulak yg perisa wasabi. Perrgghhh menusuk hidung! Dan salah 1 yg cma tgk mengunyah, ni dia haa…..
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv

Sedap kcg ni…rasa die lelemak giteww..dan cma rasa, kacang ni diantara yg termahal *kot2 la* Bahagia sungguh mengunyahnye…. :p

Notacomot~ Uols Suka  mengunyah jgk ke..? ^^_


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥