♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

19 February, 2013

~ Gift dari My Life & My Forever Love ~

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalammualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu...
Salam pagi selasa...”,



Kabare uols ari ni??
Harapanye semoga uols senantiasa sihat2 selalu ye... Cma g BW smlm ramai yg dilanda demam... sabar dlm menghapus dosa2 kecil tu ;)
Cma sendiri pun baru je baik dari sakit tekak. Suara rock yg ayu tu tlh kembali ke asal... :p

Ho yeah! Ape yg menarik hari ni?? Nothing special.. Cuma esok adelah hari istimewa.. hari ape?? Tunggu....

Skrg ni cma nk heboh2 pasal gift yg telah pun sampai ketangan cma...
ermm... hari khamis lepas..mahap lambat bg tau..
Hadiah sempena cma menjadi TOP COMMENTATORS di belog beliau... sukanya ^^_
Tara.... 



Terima kasih kak Iedamimi utk gift tu..cma suka “,
Ha.. mesti ada dikalangan uols yg dah kenal kak ieda kan?
klu sesiapa yg berminat nk mengetahui pasal produk2 kesihatan HERBALIFE boleh la terjah kak ieda..Confirm X menyesal...^_^ 

 Tenkiu .. tenkiu.. tenkiu kak ida..

Ha.. pasal story mory cma ke Bukit Merah Lake Town hari tu, mintak postpone dulu ye..x sempat nk transfer pic2 dr tab adik..
cma terrrlupa nk bwk Mr Canon g sekali hari tu...nk harap hp samseng I ni, pic x lawo sgt..kang merah bijik mata uols nengoknye... muahaha..

Till we meet again ya.. jaga diri... :D

Notacomot~ Tenkiu for your wishes semlm...DIA yg cma maksudkan adelah kwn rapat yg x beberape nk rapat cma..x boleh nk mention nama kat situ.. segannnn katanya... muahaha..


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥