♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 February, 2013

~ Farewell @ Island Steamboat & Manhattan Fish Markets ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam isnin… ^_^
Manhattan Fish Markets

Kebizian… baru ade time nk menghapdet…wuhuuuu..
Wokeh… ini pun citer yg hampir nak basi… hari jumaat lepas…
Kami di THOL meraikan farewell party for 1 of our colleagues yg bertempat di Manhattan Fish Market @ Sunway Pyramid & Island Steamboat @ Subang
Alkesah nk wat surprise party… tp tuan badan dah taw awal2 so.. x seprise la.. hahaha.. :D *btw,this is the first time me makan kt sini* sian kan…?

Tg menu2 tu semuanya berasaskan seafood *dah name pun fish kannns*
So..kami spt berada ditgh2 lautan melahap dgn jayanya…sorry to say, cma berasa ‘kureng’ ckit dgn menu2 kat sini… omputeh sgt.. muahaha… :D

Let’s Pic talking ^_^
*
*
*


The Drinks..cma telan iced lemon tea je.. yg lain semua pelik2 je nama...
 *
*
*

Kami semuaaaa.... ^_^

 *
*
*


mR vicky, Waiter & Uncle V & wE oLss
 *
*
*

*Ju & Raj / Yuni,Seri & Nazi/ Liza & mE

*
*
*


The Foodsssss....


THe Bills & pinggan yg telah licin walaupun mknn x sedap ditekak me....huahuahuahua
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

To Silastri a.k.a seri comel :~

Ms Silastri @ Sri

Selamat memulakan keje ditempat baruuu…
Tgk status FB , dah fening kepala ye? Hihih..
Bese la tu.. mane2 tmpt pun, 1st day mesti kroyok..huahuahua
Dia masih di Sunway Group,
Cuma tukar cabang dari Library Acq ke Admin AUP
(Australian University Program).
Selamat Berjaya ye seri…
jgn stress stress.. nnti x cumels!
Hihih…

Actually on Wednesday tu me had attend same farewell party but at the different place. (konon nk speking omputeh sgt! erkkk..!)G mamam steamboat kat ISLAND STEAMBOAT Subang.(yg ni mmg x seprise)
Best jugak.Cuma variety food x byk. Dan yg best sbb leh bbq…huahuahua…Asal bleh nyekik jela ye cma.. :D
Xbyk pic pun snap mlm tu..*lapo bonar*…
*
*
*

Island Steamboat *steam & bbq*
*
*
*
nyummmmmm....


Notacomot~ Minggu lepas byk tul makan..gemuksss sudahh.. muahaha….


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥