Psstttt...!

Psstttt...!

10 January, 2013

~ Something to tell ~


Bismillahirrahmanirrahim….
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..
Salam petang khamis…


Wah wah wah... Spekang uolssss… kelassss mak jemah.. hahaha…
Okeh.. uols..uols kesayangan iols… nk bgtau puan belog akan bercuti start dari jumaat..dan akan timbul semula pada hari isnin…*ceh…bajet retisss je..cam la glamer sgt* mwahahahaha… :p

Jadinya di kala waktu2 tersebut, tiadalah kunjung balas mahupun entri2 baru yg publish… Kalo ade pun, itu semua AUTOPUBLISH ye sayang2 huhu… manelah tau… Kot2 sepanjang 4 hari ketiadaan beta  *sila muntah*  ade yg rinduuu ke  *sila muntah lagi*  pada diriku ini… atau..ade yg merajuk xmo kawan cma lg ke…?  Huhuhuh…
Jgn la mcm tu..sedeh tau…


Kenapa x on9?? Haaa.. nk habaq mai, line celcom berukbend yg telah berkhidmat selama hampir setahun lebeh tu bakal ditamatkan riwayatnye… x koser mak jemah nk hadap line yg mcm siput sedut tuuu huhuhuh… dan tgh memikior nk subscribe line ape plak lepas ni…Hmmm… mcm nk guna unifi…? any idea? :p
Okey uols..sehingga itu,puan belog mintak mahap mintak maaf byk2 atas segala salah silap ye… see u then.. :) Happy2 blogging ^^_
Kata2 manisssssss…^^_
*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KAMU SEMUA KESAYANGANKU ;')

NotaComot~ On9 Thru phone je klu ade pun… tp blog x best..faham2 jela..screen kecik…
*abg… nk Samsung tab 10 inch 1 bolehhhh?? * miahahaha..



9 comments:

  1. CMa sayang..habis.. macamana kalau akak rindu ??
    mcmana? mcamana? macamanaaaaaaaaaaaaa ???

    akak tak sanggup nak tahan lama2 rindu ni .. hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih di atas perkongsian.. :)

    ReplyDelete
  3. ambboooiiiiii2!!!!mentang2 nk cuti pnjangggggg....semua madah cinta,ye..Ahahahaah!!

    ReplyDelete
  4. salam cma...
    selamat bercuti,akak juga akan bercuti hingga khamis depan..

    ReplyDelete
  5. sekarang mesti dah langgan y baru kan.. lya kan baru smpai kat entri ni.. tgk bayak benor cma LIKE kat FB lya.. hehe.. lya x smpat nk reply pon lg..just tgk notification baru

    ReplyDelete

♥♥ Alhamdulilllah...Terima Kasih kerana sudi Komen..
Cepat @ Lambat cma pasti akan terjah link uols kembali tauuu ♥♥

♥ Ping Terbaik ♥

Blogged.my