♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

14 January, 2013

~Menguap.. Virus ke?? ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi Monday ^^
comel mimau ni menguap..muahahaha.. :p
 Fuhhhh….Sapu sikit habuks2 yg bersawang kat teratak ku ini.. muahahaha… baru 4 hari dah berhabuk la kunun…cehh…. Ehemmmm :p ade yg rindu keee..?*pang berkali2* muahaha…
Yeahhh… I’m back! :)

Oh pagi isnin yg berkarat…berkarat sbb muke naik jerawat gatai.. tensi mak… >_<
Oh ye..persoalan demi persoalan yg membelenggu akal dan fikiran *mcm lirik lagu kak ziana ain lah plaks :p*

Kenapa mesti kita menguap?? Walaupun time tu sungguh tidak mengantuk & tidak bosan & dan tidak boring.. sungguh… time menaip ni kan.. ntah bape kali cma terkuap2 menguap..sampai berair bijik mato dan lenguh tulang2 rahang ni… apekah???? Nak kata x cukup tido?? Kol 1o dah pengsan dah..nk kate letih?smlm dok relaks je kat umah… Hmm..

Best betul klu dpt menguap sambil mengeliat2.. koh koh koh
Lagi 1 kan, bile kite tgk org lain menguap, secara otometik,kita pun turut menguap… kadang2 tu xyah tgk.dgr bunyi org menguap pun dah buat kite menguap… apekah?? Virus ke?? Muahahaha..
Ntah kenapa persoalan ni yg bermain2 kat dlm pale otak sejak dari tadi…koh koh koh…
Adekah uols juga begitu…? *sambil menguap utk kali yg berapa ntah*

Jawapan yg cma dpt stlh di Google :-


Notacomot~ Terima kasih pd yg wish utk besday bonda cma…dan sudi membaca entri2 publish selama 4 hari ni..sayang korang ketats :)

Misi membalas jejaks…yahuuuu… :p


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥