♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

31 January, 2013

~Malware & Terima Kasih~

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalammualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam pagi khamis ^^


Semalam menggelabah tenuk  puan tanah kedaung dek kerana MALWARE hampeh telah menyerang teratakku nan satu ni... Kenapala belog cabuk ni jgk yg nk diserang...sian cma tau... huhuhuh

Adessss... mencik mencik mencik..mencik kau ketat2 wahai MALWARE..
Sehari daku x keruan dan x pasal2 UV smlm jatuh lebih teruk dari biasa
*biasa2 pun teruk gak nih* muahahaha.. *gelak jahat*

Cma mintak maaf kat uols yg xdpt masuk belog  semalam ye..lepas je  malware tu menyerang, terpaksa privatekan belog sekejap.. 
*frust Punya Pasal* panic!
Punggah, geledah, delete segala bagai ape yg patut...

Apepun...cma nk ucap terima kasihhhhh byk byk byk & juta2 lemon kat kak nisahidham ... ssh payah up entry & carikan link tutorial utk cma buang MALWARE hampeh ni... terima kasih ye kak nisah... syggg.. kak nisah...

Terima kasih jgk kat uols yg concern dgn cma... x sangka selain dari family & kawan2..cma dikelilingi rakan2 blogger yg baik hati & penyanyang mcm uols semua... terharu rasa hati... ^^

Hari ni cuba buka belog menggunakan IE , Mozilla, Chrome, & Opera dah xde keluar pop up MALWARE Attack tu... Sudah2 la tu ye MALWARE... nyah la kau dari sini.. kehadiran mu tidak diundang dan pergimu tidak diratapi..Syuhhhhhhhhhh.....

Uols... ade yg masih problem tak jenguk blog cma ni??klu ade lg pop up MALWARE tu appear..bgtahu ye...
erkkkkkk...nak gtau macam mana klu dah xbleh masuk?? muahahaha..sengal btl cma ni la..
kiranya klu uols bleh komen tu okay la kansss.... ^^_

*belog cma lagi berseri2 jika uols gunekan Google Chrome tawww*

NotaComot~Sakit Hati hari ni.. rasa mcm nk TUMBUK org je... boleh?
*Sabar cma... sabar.. sabar itu sebahagia dari IMAN*


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥