♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 January, 2013

~ Hadiah Fridge Magnet ~

Bismillahirrahmanirrahim…

Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam Pg khamis... ^^

Nak update pasal gift yg kedua cma dapat.. selamat sampai ke tangan cma hari selasa lepas..Alhamdulillah… Tenkiu2…
Jom kite cekidautttt.. :p



sEE..Nama saya disitewwww.. :p.
Maaf kak,cma PrintScreen.. huhu

Kali ni pun gift sebagai top commentators di blog beliau.. hihihi..rajin jugak diriku mengomen ke blog org eh.. :p

Tara…

Cehh..tunjuk sampul dulo... :p



FM dari PD you…. dolphin lagi.. ;)

Cantik kan? Cantik kan?? Saya suka! Saya suka!
Ehehe… terima kasih wahai kak pita.. eh..betul ke cma eja nama akak nieh? Klu salah gtau eh…^^

Bertambah koleksi FM ku..hihih.. saje pilih jenis ni sbb flexible ckit..bukannye ape.. Kakak Seri ngan Adik Faiz tu sukeeee sangat mengdeko2 peti ais tu dgn FM yg sedia ada…nasib bek la jenis plastic & tahan lasak..klu ade yg fragile punye pun simpan kat tempat tinggi2 sket! Miahaha…

Tenkiu ye kak pita.. Mesti kebanyakan rakan blogger yg dah kenal ngan kak pita ni kan?? ha… kak pita ni tokey Tupperware tau! Cantik2 tupperwarenye… nak beli,leh je ke blog beliau ~http://theqas.blogspot.com ~
Hehe…pd yg belum kenal, meh kite berkenal kenalan.. ;)



Maaf ye kak ida..cma PRINTSCREEN...

OH YE…… Kat entri  HADIAH TOP COMMENTATORS2012 ni kan cma gtau yg cma xingat sape pengirimnye?? Ya… Kali ni cma dah ingat.Cuma cma tak sure btl ke tidak..tapi rasenye2 betul..huhuh..

Terima kasih ye kak iedamimi utk gift tu..Blogger yg peramah jgk..mesti rata2 uols pun dah kenal dia..ha..kak ida Agent Herbalife tau..klu nk roger2 pasal herbalife leh la contact kak ida…

Tenkiu… Tenkiu…. Tenkiu… Maaf jika ada kekhilafan dari cma ye.. huhuhu…

Notacomot~ Sayang Uols semuaaaaa ketat2.. ;)


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥