♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

06 December, 2012

~ Murni Discovery ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam pagi Khamis ^_^


Masih lg bab makan & makan. Ni pun kisah minggu lepas.sebelum basi meh cma ceriteee…
Kali ni ke MURNI DISCOVERY.

Ni pun hasil terpedaya *ceh..terpedaye kauuu*. Xdela.. dgr dari mulut ke mulut (bukan comolot ye,lempang jap gi..muahahaha..) Kwn2 mengatakan masakan kat restoren ni tip top…dan harganye juga berbaloi2 Makanye minggu lepas, en asben menawarkan diri utk belanje cma mkn… ha! Ape lagi… merengek2 manje la ajak kesini.. puas sesi pujuk memujuk, Berjaya jugak akhirnye…hew hew hew… :p
(En Asben nk mnyekik char koey tiaw sbnarnye mlm tuuu )

Lepas abes keje.. dlm kol 10.20pm camtu sampainye. Fuhh…. Full house.. nasib ade 2 meja kosong org dah balik.. cepat2 la kami letak vontot. 2 minit pastu ade mamat amek order…sementare nk tunggu order sampai, sempat la kami bergossip sambil membincangkan hal2 & isu2 semasa *wah kauu*..rase mcm zaman cintan cintun plak dating berdua mcm ni.. rindu ohhh… hihih…

Tak sampai 10 minit camtu order sampai… cehh.. baru je nk vermanje2 lebih..cepat jugak eh, walaupun penuh sesak manusia menyekik kat situ.. muahahaha… disebbkan time pun dah lewat waktu tu.. kami series menikmati makanan hingga ke suapan terakhirr… burrrppppp… ALHAMDULILLAH ^_^

Ni pilihan kami mlm tu…
Rupe menunye… hohoho..

Pilihan minuman kami malam tu I MiSS YOU :p
(Passion Fruit+ Lemon+ Soda+ Jelly)
RM5.00

Pilihan En Asben : Chicken Chop Special
RM12.00

Pilihan Cma : Chicken Napolean
RM12.00

Total : RM29.00
Service : *****
Environment: ****

Restoren murni ni ade byk cawangan..klu area2 kat umah cma ni di ss2 dan paling berhampiran di sunway mentari ni la… kalau nk tau lebih lanjut uols bole klik RESTOREN MURNI DISCOVERY ni…

Notacomot~ mekasih en asben ku sayangggg… love u ketat2 mcm selalu.. muahahaha ♥♥♥♥

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥