♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 December, 2012

~ Jazakallahu khairan kathira ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam petang jumaat..

Huhuhuhu.... Sejuk ya ampun kat dlm library ni la...Kat luar ujan lebat mencurah2.. sunyi plak tu.. ermm.. Ujung tahun.. mmg kebanyakn dari student dah mula amek cuti.. mmg lengang btl library... silap2 ari bulan bunyi perut "kreuk kreuk" pun blh dgr sebatu... :p

hari ni last kje malam... ya huuuu... :p.. mengegehkan diri dlm keadaan yg kurang sihat buat kojo...terketar2 pun ado ni... ya rabb.. kuatkan aku utk satu hari ni...huhu..

okeh..luahan perasaan plak ye.. ^_^

cma nk ucapkan juta2 lemon terima kasih buat Follower baru yg follow belog cma ni.. Alhamdulillah...bertambah rakan maya..jgn segan2 komen ye.. cma berbesar hati dgn kunjungan uols.. dan cma akan balas balik kunjungan jika tiada aral melintang..

dah 340.. tq uols.. :)

maaf ye..masih ade beberape blog yg cma xleh nk follow sbb xde link.. kenape syammm?? huhuh..silalah tinggalkan link anda utk memudahkan kunjungan balas :)

Dan terima kasih juta2 lemon gak buat kak CR yg baik hati buat cma header baru.. Sukenye...! sblm ni Mummy lekatlekit yg buatkan..lama jgk cma guna..pastu tgk ade muke sendiri segan plak..last2 edit  sendiri2  je..
apepun terima kasih tau... kak CR.. Cma terima header tu perasaan suke suke suke... terharu rasenye.. huhuh..mekasih kak.. moga2 murah rezeki akak lepas ni.. ^_^

see..see..see... cantik kan ^_^

ha..klu uols nk tempah template blog,bleh la refer kak CR.. gerenti puas hati.. setakat ni hasil kak CR edit mmg memuaskan... dah ade diantara rakan2 blogger cma yg tempah dgn CR... cantik.... :)
meh cepat klik >> Belog Cik Rose Cute << ...

Hidung dah mula sohseh ni... meleleh je... rimas2.. huhuh..
apepun, selamat berweekend lah buat uols semua..

Notacomot~Sanah Helwah buat rakan blogger, iaitu wanieys ibu kpd Qal yg kacak itew...
Semoga Allah kurniakan kesihatan yg berpanjangan :)


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥