♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

18 December, 2012

~ Gigi & Klinik Gigi ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi Selasa~~
GiGi oh GiGi ~
Hari tuh,Baca kisah LYA yg membawa Asya yg comelss itu pegi cek gigi, maka terbukelah mata cma ni nk bawa kakak seri & faiz ke klinik gigi utk cek perkembangan kesihatan gigi diorang…

Husnina Irdina A.K.A Seri :)
Ermm..sblm ni x pernah terfikir pun nk bwk anak2 g cek gigi.. alahai…careless betul ummi ni la… maafkan ummi ye anak2 ummi yg baik hati… next time ummi akan lebih alert ttg mende2 remeh ni… huhuhu… :’(

Nak2 pulak cma perasan ade 1 gigi geraham seri dah rosak dan berlubang… makanya… sebelum die sakit gigi, adelah lebih baik mencegah dari mengubati... pergi check awal2 kot2 doc ade solution utk gigi die yg rosak tu…huhuh…

Muhammad Husaini Irfan & Husnina Irdina
Ditemani en asben…, seri & faiz. (ofcoz dua2 kene cek gigi ni )di Klinik PerGIGIan Medan Maju Jaya.
Ade mase ptg nnti cma balas kunjungan wokey… nice day uolss..

NotaComot~ Auto publish :)


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥