♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

31 December, 2012

~ Doakan Saya :’) ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu…
Salam pagi Monday…. It 31st December Today.. So… What so special?? ^^_


Wah… kemain ekau speaking London pepagi bute ni ye..? miahahaha.. :p
Hari ni cma kje… menghabiskan sisa2 kalendar 2012 di opis… sungguh berdedikasi kan?? Hahaha.. *pang* sekali…

Semlm ingat nk buat Crepe tu… Tapi badan sangat letih.. menghadiri jemputan kenduri kahwin di Taman Maluri Cheras.. Then singgah mandi sungai kat Sg Gabai Sebelum g ziarah kawan baik bonda di Sg Lui.. Balik2 tu, bersihkan badan dan settlekan ape yg patut, terus tergolek tidoq… heavennye…. ^^_

Ade yg sambut countdown 2013 ke mlm ni?? Cma?? Tak kemana..since my asben kje sift mlm, makanya dok melangut kat umah je la.. tgk la esok.. klu cuaca ok, asben ckp nk bwk anak2 g jenjalan KL & Central Market.. Hmm… Good idea.. Cma sendiri pun dah lama x menyemak ke Central Market Tu.. ehehe.. :p.. Oh my mood.. please be okay tomorrow..

Ya Rabb.. Ya Rahman.. Ya Rahim... Kuatkan Diriku..Aku ingin menjadi lebih BAIK :')

Hmmm… Mukadimah punye panjang berjele… Layankan ajer la ye… hehehe… Tpi.. Motifnye cume satu… DOAkan saya..

Doakan cma ttp menjadi anak yg taat pada Ibu Bapa,
Mengikuti Segala perintah dan meninggalkan segala laranganNYA..
Menjadi Isteri yg taat pada SUAMIku En Hazlan,
Ummi yg penyanyang buat permata hatiku Seri & Faiz
Dan…
Menjadi yg lebih terbaik dari apa yg cma jadi hari ni..
Muahahaha… kemain :P

Ini bukan AZAM tau.. Azam cma dah semat awal2 mase Maal Hijrah hari tu.. Ape azamnye?? Rahsia.. ^_^.. CUma doakan azam yg cma semat tu Berjaya cma tunaikan utk 1434H ni.. amin.. amin…

Notacomot~ Byknye plan utuk awal 2013 ni.. huhuh… yg pasti RM tu mesti kopak..kopak.. hehehe.. :p.. uols.. ape plan hari ni? :)


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥