♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 December, 2012

~ Burger Bakar Abang Burn ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu….
Salam pagi selasa ^_^


Minggu ni rase mcm nk penuhkan entry dgn bab MAKAN & MAKAN…
Haha..Okeh..sebelum citer ni basi, kasik up dulu…

Ni citer minggu lepas. Asben ajak g mam bege bako. Jajahan yg ke 6.Baru je dibuka awal bulan November ari tu.

Ni kali ke3 cma nyekik bege bako… 1st time ari tu kat jajahan Ampang avenue.
2nd kat sini.. dan 3rd pun kat sini jugak…Lagi pun rock café ni bersebelahan aje ngan tmpt kje.. jln 5 minit dah sampai… hihih..kali ni kami order versi yg ade chez.
Tara….
okeh..mase dah abes bayor die akan bagi no meja..

Ini menu en Hubby beef + sosej RM8.5 +RM1.50

Nyum3.. kan.. wuuuuu

Ini menu cma samegak cam hbby cume xde add on sosej. RM8.50

Saje nk tunjuk chez tu.. miahahaha.. :p

dan lagi.... melt :p

ini rupe pattynye.. besaq jgk la..

harusla tempek muke puan tanah.. huhuh.. dah kenyang banget time ni...

Yummy weh!! Sape yg dah penah rase bege bako tau la kesedepan dan kelemakan bege bako tersebut. Tp tu la.. cma ni cepat muak… bege seketul tu pun pakat share dgn hubby… hehehe..

Rating utk service sgt tip top.. xyah beratur panjang2 dan tunggu berejam..
Dtg, order, pilih meja, x sampai pun 5 minit dah terhidang depan mata.. rege tu..berbaloi gak la.. agagaga..
Total kami mkn hari tu RM23.50 ( Termasuk air teh o ais limau gelas besau RM5.00)

alahai... gegau plak....inilah  lokasi nyee

Sape2 yg area berdekatan nk try bege bako abg burn meh la dating sini..
Begebako abg burn rock café .. baek punya promote!!

Nak tau lokasi jajahan lain? Meh klik bege bako abg burn. (‘’,)

Notacomot~ Mekasih ya hubby ku tersayang… kenyang pewot.. ♥♥♥


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥