♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

31 December, 2012

~ Beauty & The Beast theater Musical ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu…
Salam petang…


Hampir terlupe yg cma ade 3 keping ticket theater musical ‘Beauty And The Beast’ ni..
Miahahaha… maklumle..mende free ni selalunye tak dihargai *kejam*


Ticket ni dapat Free..HR bagi.. cma dpt 3 ticket. Ingat nk pegi..tapi asben kje mlm plak… nk g sengsorang sangat la malassss… huhuhuh…bonda plak ade program lain ngan jiran tetangga.. bako ikan katenye…Hmmm…. Nampak gaye kene Letgo last2 minit la kat opismet lain…

Beauty & The Beast theater Musical
 Dah la cma x penah lg ade experience tgk theater musical ni.. huhuhu… Hmm..xpela.. mungkin next time gamaknye… :’(

Huhuhuh…aktiviti mlm ni just melepak2 kat umah ajo…

Oh ye..dah minum petang? Cma dah.. selamat beberape keping cheese cake ni masuk mulut dan akhirnye ke pewot..Alhamdulillah… free jgk ni.. Mr Officer belanje..mihahahaha..

#YummyCheeseCake#
Dah le teman suke sgt ngan cheese cake ni… mmg dok suap2 ke mulut jer la.. melt… :)

Good bye 2012... Welcome 2013...
Err… I mean…
Hi! Please be nice & bring cheerful in my life okay dear 2013! :p

NotaComot~ Selamat bercuti uols..jage diri dan kesihatan baik2 tau…


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥