♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

29 November, 2012

~ SaYa JakuN ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam pagi Khamis  \m/(^_^)\m/


Minggu ni mood nak keja kelaut sungguh… wuuuuu.. meh sapa2 ada boat laju nk pinjam sat??
Pasaipa??? Haihhhh… minggu depan ada Internal ISO Audit.. hadoi la… mencik btl nak hadap menda ni… Klu ISO Audit yg real tu x pa... larat lg nak hadap.. ni hat yg Internal punya…Kira semua org dalam yg bos2 besaq yg Audit …(v_v)

Leceh btl la… Depa ni ntah apa dok audit pun xtau la… elok2 1 hari blh settle..ni sampai seminggu sudah pun pahat masih berbunyi… aaaaaaa….. rasa nk pi terjun kelaut tak mau timbui2 dah... (u_u)

Mood pun upside down…kuciwa ada.. gumbira ada..sedeh pun ada… marah… geram.. rinduuu… hahaha.. semua pun mcm rojak…Kenapa saya… kenapa…?? (Y_Y)

Okeh..entri dah larik dari tajuk… meh nak tayang pic 2 buah hati kesayangan beta ni…
Hari tu menunaikan hajat depa nk p nek Bas Awam ngan Komuter..bawak p tgk wayang gambaq skali…akak okey.. adik yg lena tidoq.. sejukkk :p wahahaha
Bukan mereka sahaja yg jakun,mak dia ni ha pun kemain jakun sekali…lama x nek pengangkutan awam kott.. ahahaha.. :p




Lenkali ajak abah p tgk  wayang katun plak na anak2 ummi.. (^_^)

Okeh.. Puan belog PMS ari ni walaupun  harinya dah lepas…
Errrr….kenapakah penulisan daku ala2 utara ni???
Hahaha… sila gelak jika ada bacaan yg meragukan… Hahaha…

Notacomot~ November ini, diriku mmg sungguh bermain dgn perasaaN + Ayaq mata.. (T_T)

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥