♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 November, 2012

~ MaCaM DaN MaCaM ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam petang Isnin… hUhuhuhu… Petang sudehhhh… ;p


Lambat Puan tanah bersiaran hari ni… Maklum le uolzzz.. I cuti sejak dari hari khamis.. Masuk2 kje berlambak pending job gitewww… Lenguh segala kaki tangan makz ni ha… rase mcm nk g spaaaa… (^_^) hahahaha…

Haihhh la… seminggu lepas ni mcm2 perkara yg berlaku.. dari cma sendiri yg eksiden… Pastuh, adik bongsu plak yg eksiden, mak cma warded hospital, kete bateri kong.xleh nk start, x perasan roadtax moto dah expired… what else?? Ha.. baru semlm kejadian memalukan ini berlaku… cma salah orang mase balas komen!!!!

Haihhhh la…. Memalukan sungguh..padan ngan muka i… maen balas je komen tersebut… wuuuuuuu…rasa nak nyuruk kepala dalam tanah tu.. malu xtau nk habaq tara mana dah……!!!


Yg psl cma, minor eksiden je.luka ckit kat ibu kaki, calar2 manje dgn lebam2 yg ngeri di betis seminggu lps eksiden… ngeri pasai faiz dok panggil kesan lebam tu MOMOKBertuah anak sorg ni.. hahaha..

Yg pasal kes adik bongsu, pajero langgar lampu merah, dan mangasenye adik cma, baru 4 bulan pakai nouvo lc tu dan barai ekzosnye.. kecederaan lain,Cuma tangan ade kesan calar & bengkak, kes langgar lari tp dpt kejar..done semua polis report.

Mak cma, 2 hari sblm warded x sihat dan ceri beri. At last hari ke3 (adik eksiden) tu bwk klinik.pastu kene rujuk hosp. merasa la mak cma naik ambulans… sempat lg mak buat lawak tu… kena warded sbb tekanan darah rendah dan kekurangan air dlm badan 4 botol masuk air barulah oke…Alhamdulillah..

Bondaku tersayang :)

Ade 1 perasaan bila tgk mak terbaring kat katil hospital tu dlm keadaan lemah sambil tangan dimasukkan air.. Sedih…sayu…hiba… haihhh la.. mcm2 perasaan… ya Allah, lindungilah bondaku walau dimana dia berada dan sihatkan dia selalu.. huhuhuhuuu...aminnn...

Amoihh…berjela la cerita.. sebelum bertambah boring, cma stop dulu la.. ye.. huhuh

Notacomot~ dugaan…dugaan..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥