♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 October, 2012

~ MakaNan InI memang MeLaLaikaN ~

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم......
Assalamualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha selalu...
Salam Petang.. ^_^

Sape kat sini suke makan kuaci sila angakt bulu hidung~~.. Hahaha.. terover plak makss.. :p

kUACI..nNYAm2

Wehhh..mkn kuaci ni mmg melalaikan sungguh..Selagi x abes.. selagi tu la dok kunyah2...Pernah sekali, cma beli pek Kuaci yg besau tu..Sambil tgk DVD kat umah..sambil menguyah...sedar2 je,pedih kat bibir sbb luka mengopek kulit kuaci tu...huhuh...

Kakak seri pun hantu kuaci jugak.Dari mane die belajar mkn kuaci pun x tau... *errr..ummi die la ni*
Pandai je die kopek kulit tu guna gigi utk dptkan isi kuaci tu..Adik Faez xreti dan x suke mkn kuaci.. die lebih kepada kacang tanah..dapat se-pek kacang tanah cap tgn yg kecik tu, die sorang blh lahap..tp siap la lepas tu.... batuk!! huhu..
Heheh..lain anak, laen citarasanye..

NotaComot~So far xde lagi kejadian ade 'alien' sesat dlm pek kuaci yg cma bli ni.. Uols suka mkn kuaci gak??.Pernah x terbeli kuaci pastu kat dlmnye ade 'alien'?

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥