♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

05 October, 2012

~Hari Ini , Nuffnang Cheque & Silver Dinner~

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم....


Assalamualaikum…

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…


Dah ptg gini baru nk hapdet… hohoho… oh ye… Maaf ye.. masih ade lg blog yg belum cma terjah…Almaklum le..berokben kt umah ni bergayut ntah kemane..Connection tu asik reset je manjang… berpeluh mak nak walking2 you… Klu kat opis ni lagi la ha…bz memanjang…

Huhuh… xpa2… jgn sedih..jgn merajuk… lambat2 pun cma pasti akan balas jejak dan terjah ke blog uols.. I lappp u laaa… ^_^

Sepeninggalan cma mengeram, byk rupenye kisah2 yg berlaku dikalangan blogger kesayangan ni…ade yg dah pindah rumah baru.. ade yg dah bersalin dpt bby cecomei,
Ada yg ditimpa musibah dan sakit, ada yg demam, ade yg gembira…haihhh mcm2

Seriesly… seronok cma dpt kembali menatap entri2 di blog yg cma rindu nk baca..lepas gian jugak smlm even masih x abes lg ni… huhuhu..okeh..sambung2..

Dan cma ari ni rasa gumbira kerana cek nuffnang telah pun selamat sampai ke tangan beta..bukan 1 tapi 2 youu… hahaha..kali kedua cashout…merasa gak la..

Tara… tenkiu nuffnang ^^_
Dan mlm ini ade dinner sempena 25 tahun Sunway.Apentah namenye.. jap2… ha..
Silver Jubilee Dinner 2012.. yg akan berlangsung dari 6Pm sehingga 11 pm bertempat di Grand Lagoon Ballroom, Sunway Resort Hotel & Spa…Dan kedatangan hamba hanya utk menyekik dan adela menaruh harapan kot2 dpt menang lucky draw nnti.. muahahaha..
2 tahun sudah dpt blender…tahun ni? Hahaha…

Dan No bertuah utk diriku berupa.. :-


*sila jampi kaw2 okehhh*pang* hahaha

Sekian..nak sambung hutang blogwalking semlm mana yg dan..

Notacomot~ Alhamdulillah… ^^_


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥