♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

09 October, 2012

~ Happy Birthday Mr Vicky ~

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم...

Assalamualaikum…

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam petang again…Muehehe…^_^.


Today is Mr Vicky Birthday… So, we all here wish you a happy birthday!
Mana yg x tau, Mr Vicky is our Senior Officer kat Circulation Division ni..

Mula dari cma bekerja kat sini… Sehingga lah sekarang ni… Dia mmg seorg yg sgt baik, Humble, rajin menolong dan seorang rakan kerja yg berdedakasi dan  bertanggungjawab
(wehhh…kipas ssh mati ni) hahaha… Tiada kaitan apa2

Tp sape yg mengenali Mr Vicky mesti setuju ngan cma.. He’s very kind person..Semoga sifat & sikap dia ini akan berterusan sampai bila2..Senang kerja dgn org mcm ni tau.. Hehehe…
Tara...^^_

Oh ya.. He’s single n available… So.. mane2  meenachi yg mencari jejake hardworking ni.. Inilah dia…(Promote lebeh ni) ehehe…

So, to Mr Vicky,

You’re a kind and generous person who can brighten up our days
Bringing much joy to others with your kind and thoughtful ways.

You’re a wonderful friend Who makes cares
just disappear With your warm endearing smile
Throughout each day all year.
That’s why this greeting comes on your very special day
To wish you all the best In a very endearing way
"I wish you a wonderful birthday!"

nak menyibuk jugakkk ^^_

Xde hadiah… Cuma bagi sepotong kek chocolate strawberry.. Dan Birthday bos balas ngan sebijik kek secret recepi kek black forest…. Muahahaha…. Kenyang mkn kek hajo…heh~

~Hehehe…tq birthday boy! ^_^



♥ Library ♥

♥ Traffic ♥