♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 October, 2012

~ cIntamu MeKar DiHatI ~

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum…

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindugan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi khamis… ^^_

suke mkn buah tembikai nyum3...
Hmm… Mood hari ni asyik nak menjiwang je… bukan jiwang ape… dok melayan lagu2 peberet ni ha…For sure..uols pun kekadang mesti nak layan lagu2 lentok gak kan… ehehehe…

nyam4 :)
Nk share salah 1 diantara lagu peberet cma ni..sejak dari dulu sampai la sekarang ni.. layann…



kau umpama bunga yang mekar di hati ku
ku harap kau mekarlah selama-lamanya
kau umpama bintang menyinari hidup ku
ku harap kau terus bersinar

ketika kau perlukan aku
sentiasa aku ada di sisimu
ketika ku rindu padamu
terasa cinta semakin dalam

sayang kasih ku abadi
cinta mu mekar di hati ini
kau dalam ingatan
di sepanjang hayat ku
demi teguhnya cinta selama-lamanya

ketika kau perlukan aku
sentiasa aku ada di sisimu
ketika ku rindu padamu
terasa cinta semakin dalam

sayang kasih ku abadi
cintamu mekar di hati ini
kau dalam ingatan
di sepanjang hayatku
demi teguhnya cinta selama-lama..

kau umpama bunga yang mekar di hati ku
kuharap kau mekarlah selama-lamanya
kau umpama bintang menyinari hidupku
ku harap kau terus bersinar

Rock KapAk 1 !!~~~ ^^_


Mood : Haihhhh… Rindu petikan gitar ‘itu’ :/

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥