♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 October, 2012

~ Buffered Earning, Unique Visitor & Keywords ~

.......بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum…
Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam petang…

Sejak dari March 2009 HIngga kini (aktif Nuff tahun 2010)..Inilah hasil yg berjaya dikutip.Alhamdulilah :')

Hmmmm….masih lagi mood berjiwang..abes dgr lagu jiwang rocks sekarang lagu aliyah ‘kau yg terindah’ tu… membuai2 rasenye perasaan ni.. kehkehkeh….adoi la.. :D

Nak bercerita psl BE ni kan..Mase cash out ari tu, x terperasan rupenye ade 1 Be yg menempek. X expect yg ade BE.. maklumle… bulan September lepas hampir sebulan jugak cma x update blog… so.. rase mmg nan hado la CPUV nk masuk…Sekali ade la… tu dinamakan rezeki.. Alhamdulillah... ^^_

Iklan CPC yg masuk..tq pada uols tlg klik2..cma pun suka klik2 kat blog uols gak.. harap2 xdela kene fraud click. naye ye nnti.. :')

Tapi ttp pelik jgk dgn sistem yg nuff buat utk letak iklan CPUV kat blog.nk kata follower hebat? Hmm..x cecah 300 pun. Nak kata visitor ramai?? Ha,tgk la snapshot vu cma nnti..mesti x cayo nak dpt 90 uv sehari pun berjambang uolsss… hahaha.. marah abg jambang dok sebut2 jambang ni..
:p jgn mare…

Buffered Earning a.k.a CPUV yG menempel.. tq Nuff.. :)

Siap nak tempek keywords jugak ni… haihhhh..nasibla tiada sebarang kata kunci lucah disini.. ehehe…bebas sx! :D

Hasil carian :)

Sejuk gaban kat library ni…lately jugak cuaca tak menentu..ku sangka panas hingga ke mlm rupanya hujan di petang hari.. nasib bek la x basah dek hujan…huhuh.. Sekarang ni pun mendung semacam… Sah2 petang nnti hujan lebat giler kentang.. semoga hujan ini membawa rahmat buat kami kat sini… 

Graf UV utk last week. tq korang yg singgah... i lap u ketat2.. :)

UV yg singgah di blog cma..hahaha... keciput je... apepun..tq ye uols... rase nk nages ni.. ade jgk yg sudi bace entri di blog cma nieh... tq uols.. :)

Kat tempat uols cuaca mcm mana? Hujan? Panas?. Sentiasa jaga kesihatan okey. :)

thank you ALLAH :)

Notacomot~ batuk.batuk.batuk.batuk..haakkkkkk tuiiii.. (kahak) .. ehehe.. kurang sopan sungguh.. :p.. batuk berkahak ni x baik2 lagi.. hmmmm…

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥